Time's Up: голівудські акторки запустили кампанію проти насильства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Time's Up: голівудські акторки запустили кампанію проти насильства

Time's Up: голівудські акторки запустили кампанію проти насильства
Джерело:  The Guardian

Близько 300 впливових жінок, в тому числі Меріл Стріп, Кейт Бланшетт та інші голлівудські акторки, запустили кампанію Time's Up (Час Вийшов), мета якої - протистояння сексуальним домаганням. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Відкритий лист опублікували в New York Times 1 січня. У ньому йдеться про те, що домагання триватимуть, оскільки «злочинці і роботодавці» ніколи не несуть відповідальності.

Читайте також: Аліменти і домашнє насильство: Порошенко підписав два важливих закони про сім'ю

Представниці ініціативи будуть добиватися справедливого покарання кривдників, більшої присутності жінок на керівних посадах і підвищення зарплат для них, а також кращого висвітлення теми насильства в ЗМІ.

Ініціативу підтримали голлівудські акторки, сценаристи, агенти, режисери і представниці інших професій шоу-бізнесу. Серед відомих акторок, які підтримали кампанію: Емма Уотсон, Кейт Бланшетт, Меріл Стріп, Наталі Портман, Емма Стоун, Ніколь Кідман, Дакота Джонсон, Брі Ларсон, Зої Салдана та інші.

Активістки руху створили фонд правового захисту, який вже зібрав понад $ 15 мільйонів, кошти з якого будуть спрямовані на допомогу чоловікам і жінкам, які потерпають від сексуальних домагань.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в Ісландії офіційно зрівняли зарплати чоловіків і жінок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?