Тіна Кароль приголомшила фанатів новим спокусливим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль приголомшила фанатів новим спокусливим фото

Тіна Кароль приголомшила фанатів новим спокусливим фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала нове пікантне фото на своїй сторінці в Instagram. Фанати оцінили його тисячами лайків та сотнями схвальних коментарів, передає ONLINE.UA.

На чорно-білому знімку зірка постала в чуттєвій позі. Кароль заклала руку за голову і опустила погляд додолу. Також на освітленій ділянці руки видно, що на шкірі зірки з'явилися мурашки.

Фанати у захваті від нового знімку української красуні.

"Мені подобається те, що Тіна вміє показати жіночу красу без вульгарності; сумне фото, але в ньому багато змісту; невже можна бути такою красивою та талановитою одночасно; приємно, що роки ідуть, а ваша краса не в'яне, а тільки квітне; ніжна та романтична; Тіна, коли будуть веселі фото без меланхолії?; чекаємо нових пісень та світлин: Тіно, ми дуже вас любимо; літній знімок від красуні Кароль", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка  Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року.  Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?