Тіна Кароль розкрила всю правду про стосунки з Даном Баланом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль розкрила всю правду про стосунки з Даном Баланом

Тіна Кароль розкрила всю правду про стосунки з Даном Баланом
Джерело:  online.ua

Зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль нарешті прокоментувала заяву продюсера шоу Голос країни Володимира Завадюка про те, що їх роман з Даном Баланом - постановка. Її правда ще більше заінтригувала фанатів.

Джерело: Instagram Тіна Кароль

Артистка недвозначно підтвердила, що ніякого обману не було, а флірт і романтика між нею і Даном були щирими. Тіна натякнула, що її історія з Баланом може мати продовження.

"Хіба флірт називають обманом? Це гра півтіней романтики. Нав'язати любов неможливо. Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі - це наш secret paradise", - загадково написала Тіна Кароль в Instagram Stories, куди опублікувала романтичне фото з Даном Баланом.

Тіна Кароль та Дан Балан (фото - instagram.com/stories/tina_karol)

Як коментує Дан Балан відносини з Тіною Кароль

Дан Балан також стверджує, що вони з Тіною Кароль нікого не обманювали. Він запевняє, що між ними дійсно була щира симпатія, а про роман вони ніколи і не говорили.

При цьому колишній тренер шоу "Голос" підтвердив, що продюсер проєкту підштовхував їх з Тіною до роману, щоб підняти рейтинги шоу, але отримав відмову від обох.

Завадюк вибачився за "фейковий" роман Тіни Кароль і Дана Балана

Кілька днів тому креативний продюсер вокального шоу "Голос країни" Володимир Завадюк вирішив зізнатися, що історія любові Тіни Кароль і Дана Балана була створена "синтетично". За його словами, це був піар-хід заради хайпа.

Однак, після цього Завадюк зазначив, що прописаний сюжетом роман Тіни Кароль і Дана Балана мав місце і в реальному житті.

"Це створена історія, яка стала реальністю. Я не раз говорив, що помічав симпатію між Тіною і Даном. Зі свого боку хочу вибачитися перед ними і їх шанувальниками, яких могла образити помилкова інтерпретація мого висловлювання", - почав стверджувати продюсер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?