Потап жорстко розкритикував Тіну Кароль після фіналу "Голосу країни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап жорстко розкритикував Тіну Кароль після фіналу "Голосу країни"

Потап жорстко розкритикував Тіну Кароль після фіналу "Голосу країни"
Джерело:  online.ua

Відомий український репер та продюсер Потап вкрай неоднозначно прокоментував перемогу своєї підопічної Наді Дорофєєвої на телешоу "Голос країни". Спочатку артист оприлюднив допис, у якому розкритикував співачку Тіну Кароль та її фанатів, однак згодом вирішив відредагувати його. На переконання Потапа, на проєкт мають приходити тренери з нового покоління і перемагати.

Джерело: Інстаграм Потапа

Чому Потап дорікнув Тіні Кароль після перемови Наді Дорофєєвої

В 11 сезоні "Голосу" Тренерське місце українського репера посіла його підопічна, популярна співачка Надя Дорофєєва. Артистка змогла привести свого підопічного до перемоги.

У фіналі телешоу зірка змагалася з Тіною Кароль. Потап не приховує радості від того, що перемогла саме Надя. Репер опублікував два варіанти скандального допису про фінал "Голосу країни".

Спочатку продюсер написав про Дорофєєву, що це тренерка, "за якою не стоять скажені фанати, які відчайдушно топлять за свою ікону". У такий дивний спосіб він натякнув на Тіну Кароль, яка вже 5 разів здобувала перемогу на "Голосі".

Однак трохи пізніше продюсер вирішив видалити провокаційне речення і лише привітав DOROFEEVA та її підопічного Сергія Лазановського з перемогою.

"Приходить тренерка з нового покоління, чиста, відкрита і дійсно справжня улюблениця всіх – лікарів, вчителів, солдатів, бізнесменів, домогосподарок, артистів – Надя Дорофєєва. І виграє "Голос". А все тому, що до неї тягнуться такі ж відкриті люди, як і вона, серед яких – Сергій", - зазначив Потап в оновленому дописі, однак журналістам вдалося зробити скриншот першого варіанту публікації з образою Тіни Кароль.

Реакція Потапа на фінал "Голосу країни" / Скриншот з інстаграму Потапа

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?