Тиснуть на нас: Арахамія передрік зміни у співпраці з ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Тиснуть на нас: Арахамія передрік зміни у співпраці з ЄС

Тиснуть на нас: Арахамія передрік зміни у співпраці з ЄС
Джерело:  Hromadske

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що у 2020 році Київ може переглянути окремі пункти Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За його словами, так звану "гармонізацію законодавства" в Україні необхідно вести обережно.

"Багато сусідніх країн тиснуть на нас, схиляючи до так званої "гармонізації законодавства". Однак, я вважаю, що для України це неправильно. Якщо слабша економіка об’єднується із сильнішою, то завжди залишатиметься слабшою, граючи за однаковими правилами", - пояснив Арахамія у Давосі 22 січня.

Пізніше він у коментарі додав, що це його особиста думка.

"Ми вступаємо в період, коли ми будемо робити черговий перегляд Угоди про асоціацію. До цього треба дуже добре підготуватися. Не просто взяти пропозиції європейців і їх підписати, а й врахувати наші позиції, стан нашої економіки й почати більш ефективні переговори", - підкреслив політик.

Голова фракції зазначив, що про жодну відмову від євроінтеграції не йдеться. Усі зміни у співробітництві з ЄС відбуватимуться у межах згаданої Угоди.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів про "дуже хороший день" для Києва. У Давосі відбулася зустріч делегації нашої держави з керівництвом Міжнародного валютного фонду. Організація підтвердила прогрес України на шляху реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?