ТНМК і Міністерство культури розказали історію України за 5 хвилин - вражаюче відео
Категорія
Культура
Дата публікації

ТНМК і Міністерство культури розказали історію України за 5 хвилин - вражаюче відео

ТНМК і Міністерство культури розказали історію України за 5 хвилин - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

В мережі активно обговорюють спільний проект Міністерства культури, молоді та спорту України та гурту "ТНМК" — яскравий та лаконічний анімаційний кліп про історію України, передає ONLINE.UA.

У новій відеороботі автори встигли описати найважливіші моменти української історії: Київська Русь, Хрещення, напад монголів, козаки, кріпацтво, Тарас Шевченко, Голодомор, СРСР, незалежність, наші часи — і все це за 5 хвилин.

Варто зазначити, що слова до пісні написав поет Артем Полежака, зачитав їх Фагот із "ТНМК", анімацію зробив художник Сашко Даниленко. Він відомий роботами з іншими музикантами, зокрема малював кліпи для alyona alyona та "ДахаБраха".

Яскравий кліп уже підкорив мережу та зібрав чимало позитивних коментарів, а також сотні лайків.

"Менi було так хОроше, шо я хотiв iше-iше!)) Як спiва Сашко Положинський; Це найкраще відео, що я бачила! ТНМК, ви неймовірні!; Дуже круто!!!Я у захваті! Дуже дякую вам за вашу творчість та позицію!!!; Трясця , як гарно, хлопці!; Дякую до неба! Файна робота", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Alyona Alyona 15 листопада  презентувала кліп на новий сингл "Мамин суп". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?