Тобі доведеться відповідати за вбивство та тероризм — Слідком РФ "привітав" підлітків з 14-річчям
Категорія
Світ
Дата публікації

Тобі доведеться відповідати за вбивство та тероризм — Слідком РФ "привітав" підлітків з 14-річчям

Тобі доведеться відповідати за вбивство та тероризм — Слідком РФ "привітав" підлітків з 14-річчям
Джерело:  online.ua

Московське управління Слідчого комітету (СК) РФ доволі дивним способом вирішило нагадати підліткам про настання кримінальної відповідальності з 14-річного віку. Так, 17 лютого Слідком РФ опублікував ролик, в якому "привітав" дітей з днем народження та заявив, що вони тепер самі будуть нести відповідальність за усі свої вчинки, а саме за: вбивства, крадіжки, зґвалтування, тероризм та захоплення заручників. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Варто звернути увагу на те, що деякі із представників Слідкому РФ, вітаючи підлітків з 14-річчям, тримали у роках торт та з усмішкою на вустах попереджали, що дітям "самим доведеться відповідати за вбивство і заподіяння шкоди здоров'ю". Проте на цьому свято не закінчилося. Співробітники продовжують урочисто перераховувати інші статті кримінального кодексу, включаючи крадіжку, розбій, грабіж, викрадення, вимагання.

Також представники Слідкому РФ не забули згадати про "серйозне покарання" за тероризм, захоплення заручників і згвалтування. Все це супроводжується емодзі в кашкетах з підказками на табличках: наприклад, що втілює співробітника СК жовтий колобок повідомляє, що вбивство - це 105 стаття КК РФ. Що цікаво, ролик СК РФ закінчив на веселій ноті:

"Твоє життя - твоя відповідальність! Слідчий комітет вітає з днем народження", - зазначається у відео.

Однак ця позитивна "кінцівка" не врятувала російське відомство від шквалу критики у соціальних мережах.

"Мені 32 роки, а жах після ролика такий, ніби завтра виповниться 14; якби я бачив це відео у 14 років, то ніколи б не дозволив собі стати 14-річним; просто дурдом якийсь; коли тільки-тільки змирився з прибиранням своєї кімнати, а тут ще й вбивати когось змусять; хто таке міг придумати? просто покажіть мені цю людину, якщо це була людина...; Слідком РФпобив чергове дно; дуже потішив торт і свічки - зразу ж святковий настрій піднімається", - коментують дивне відео від СК користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Росії продали скульптуру Оленки, яка викликала жах у місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?