Том Генкс з дружиною заразилися коронавірусом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Том Генкс з дружиною заразилися коронавірусом

Том Генкс з дружиною заразилися коронавірусом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Том Генкс, якого усі знають за ролями у фільмах "Форест Гамп", "Врятувати рядового Раяна", "Код Да Вінчі" та багатьох інших, повідомив невтішні новини. Він та його кохана дружина Ріта Вілсон, на жаль, заразилися коронавірусом - у найміцнішої пари Голлівуду, яка разом уже 32 роки, діагностували COVID-19. Про це Том розповів у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що подружжя перебуває в Австралії, де у них і погіршилося самопочуття. Том та Ріта скаржилися на слабкість і біль у тілі. У дружини Генкса був озноб і підвищена температура.

"Щоб зробити все правильно, як зараз і потрібно, ми здали аналізи на коронавірус. Результат тесту – позитивний. Що робити далі? У лікарів є протоколи лікування, яких необхідно дотримуватися. Наша родина буде на карантині стільки, скільки буде потрібно для безпеки людей навколо", – наголосив Том Генкс.

Варто зазначити, що голлівудському актору уже 63 роки - в такому віці організму набагато важче боротися з коронавірусом, однак незламний Том обіцяє вистояти та не дати здатися своїй кохані дружині.

Том Генкс та Ріта Вілсон

Нагадаємо, що Генкс у 1993 та 1994 роках двічі поспіль отримував Оскара за ролі у фільмах "Філадельфія" та "Форест Гамп". Ще за три фільми ("Великий", "Врятувати рядового Раяна" і "Вигнанець") був на Оскара номінований. Актора обожнюють глядачі в різних куточках планети, однак він ніколи не страждав зоряною хворобою і живе досить скромно. У Голлівуді його вважають ідеальним чоловіком та батьком, який любить свою родину та завжди піклується про неї.

Том Генкс в 1988 одружився з актрисою Рітою Вілсон, разом вони виховують двох дітей, Честера і Трумена. Ще Генкс має доньку й сина від першого шлюбу (з Самантою Льюїс).

Раніше  ONLINE.UA розповідав,  як інші країни дають відсіч коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?