Том Круз приїхав у Київ і проїхався у метро - вражаючі фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Том Круз приїхав у Київ і проїхався у метро - вражаючі фото та відео

Том Круз приїхав у Київ і проїхався у метро - вражаючі фото та відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Том Круз завітав в Україну - ввечері 30 вересня кияни помітили зірку у київському метро. Те, що всесвітньовідомий актор приїхав до Києва, офіційно підтвердили і в столичному метро, передає ONLINE.UA.

"Так, Том Круз в Києві. Де? Звичайно в метро! Це все, що вам потрібно знати в цей вечір",- сказано в повідомленні.

Голлівудського красеня помітили на станції "Золоті ворота" близько 10 години вечора. Він був з охороною та у супроводі найближчого радника Президента України Володимира Зеленського – Андрія Єрмака. За словами очевидців, охоронці забороняли знімати Круза і підходити до нього. Проте, пережожим все ж вдалося зробити кілька світлин на фоні з актором.

Варто зазначити, що офіційна причина приїзду Тома Круза до України невідома. Тим не менш, деякі очевидці розповідають, що актор обговорював з командою локації для зйомок.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше всесвітньо відомий співак та актор, соліст американського гурту 30 Seconds To Mars Джаред Лето абсолютно безкоштовно заспівав на пішохідному мосту в Києві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?