ТОП-4 подій тижня про жінок і для жінок
Категорія
Культура
Дата публікації

ТОП-4 подій тижня про жінок і для жінок

ТОП-4 подій тижня про жінок і для жінок
Джерело:  50vidsotkiv.org.ua

На наступному тижні, 12-18 лютого, у Києві відбудеться низка цікавих та інформативних заходів, які варті вашої уваги. ONLINE.UA пропонує до вашої уваги декілька подій про жінок та для жінок, з посиланням на сайт Жінки - це 50% успіху України.

В понеділок, 12 лютого, о 9:30 відбудеться зустріч Міжнародного Клубу Жінок Києва/ International Women’s Club of Kyiv IWCK.

У вівторок, 13 лютого, відбудеться аж два цікавих заходи:

19:00: PlasTalks: Навички майбутнього. Дизайн-мислення. Анастасія Туманова розповість про дизайн-мислення як метод розв'язання комплексних задач.

19:30: Обговорення: Домагання та флірт: Де межа. Під час public talk за участі відомих спікерів - письменниці та правозахисниці Лариси Денисенко та психотерапевта Віктора Гречановского ми спробуємо відповісти на багато актуальних та суперечливих запитань.

У п'ятницю, 16 лютого, о 19:00 відбудеться лекція «Портрет сучасної жінки» про роль жінки в сучасному світі: бізнесі, політиці і т.ін. Своїми знаннями і досвідом поділяться три дівчини, кожна з яких домоглася в своїй сфері того чи іншого успіху: Анна Коваль, Катя Зубарєва та Анастасія Дєєва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв про найцікавіші події, що відбудуться у Києві на цих вихідних 10 та 11 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?