Трагедія з вантажівкою в Берліні: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія з вантажівкою в Берліні: з'явилися нові фото, відео та подробиці

Трагедія з вантажівкою в Берліні: з'явилися нові фото, відео та подробиці

Один з підозрюваних в  наїзді людей на різдвяному ярмарку в Берліні  було заарештовано, ще один загинув.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


Близько 21:57 (за київським часом) вантажівка в'їхала в натовп на тротуарі на різдвяному ринку недалеко від Меморіальної церкви кайзера Вільгельма, яка популярна серед туристів. Поліцейські виявили ознаки навмисного наїзду на людей.


Читайте також: Німеччину розбурхав інцидент з 12-річним "терористом ІДІЛ"


Незважаючи на те, що водій вантажівки втік з місця аварії, о 22:33 з'явилася інформація про арешт підозрюваного в злочині. О 22:41 берлінські правоохоронці попросили людей не виходити з дому і не створювати натовп навколо місця наїзду, незабаром після чого, о 22:47, заявили про загибель другого водія, не розголошуючи причин смерті.


О 23:09 поліцейські заявили, що ситуація в Берліні знаходиться під контролем. Розслідуванням цієї справи зайнялася Федеральна прокуратура. У мережі з'явилися нові відео і фото з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в німецькому Марбурзі відкрили стрілянину в приймальні лікаря.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?