Трагічний інцидент з росіянином в Канаді: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагічний інцидент з росіянином в Канаді: з'явилося відео

Трагічний інцидент з росіянином в Канаді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, зняте після того, як канадські поліцейські застрелили громадянина РФ, який накинувся на них із ножем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео YouTube.
Читайте також: У Німеччині невідомий із сокирою влаштував бійню на вокзалі: з'явилися фото і відео
На відео, що було знято очевидцями, видно, як поліцейські намагаються реанімувати нападника на них з ножем росіянина, роблячи йому масаж серця. Однак реанімаційні процедури не допомогли і той помер.


Інцидент стався в місті Едмонтон. У поліцію надійшов сигнал про автомобілі, нарушившем правила дорожнього руху, на місце події був відправлений патруль. Офіцер зупинив підозріле авто і наказав водієві вийти і пред'явити документи.
За словами свідків, який знаходився в машині, чоловік вискочив з салону з ножем. Поліцейський відкрив вогонь на поразку.
Пізніше з'ясувалося, що убитий працював у Канаді протягом 8 років бурильником в конструкторському бюро Great Canadian.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня стало відомо про те, що ще в середині лютого в Сирії був убитий російський військовий, імовірно з так званої Приватної військової компанії Вагнера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?