Трамп дав гучну обіцянку щодо Зеленського та України
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп дав гучну обіцянку щодо Зеленського та України

Трамп дав гучну обіцянку щодо Зеленського та України
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп пообіцяв, що цього тижня опублікує стенограму найпершої телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє ONLINE.UA.

"Щоб і надалі залишатися найвідкритішим президентом в історії, я опублікую десь на цьому тижні стенограму першої, а, отже, найважливішої телефонної розмови з президентом України", - написав Трамп у своєму Twitter.

Ймовірно, йдеться про телефонну розмову у квітні, коли очільник Білого дому привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Тоді колишній спецпредставник Держдепу з питань України Курт Волкер повідомив, що Трамп пообіцяв у розмові подальшу підтримку Україні щодо відновлення територіальної цілісності. Втім, офіційно у Білому домі про перебіг розмови не повідомляли.

Телефонна розмова президентів Зеленського та Трампа 25 липня викликала занепокоєння у неназваного інформатора, який у підсумку подав офіційну скаргу, що призвела до початку розслідування демократів щодо імпічменту Дональда Трампа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп назвав свою розмову з українським президентом Володимиром Зеленським ідеальною. Він вважає, у беседі не було сказано нічого неправильного, що заслуговує на імпічмент. Український глава Зеленський раніше також неодноразово запевняв, що під час розмови Трамп не чинив на нього тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?