Трамп готує Путінові неприємний сюрприз: стали відомі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп готує Путінові неприємний сюрприз: стали відомі подробиці

Трамп готує Путінові неприємний сюрприз: стали відомі подробиці
Джерело:  5 канал

Новообраний президент США Дональд Трамп

 хоче призначити новим держсекретарем держави республіканця Мітта Ромні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

"5 канал"

, який цитує АВС news.


Згідно з повідомленням ЗМІ, Трамп заявив, що майбутнім держсекретарем держави стане республіканець Мітт Ромні.


Як зазначає видання, це призначення засмутить президента РФ Володимира Путіна, оскільки раніше Ромні говорив: "Не Іран, не Північна Корея, а Росія наш перший геополітичний ворог".


Мітт Ромні обіймав посаду губернатора штату Массачусетс. На попередніх президентських виборах в США він балотувався, проте програв Бараку Обамі.


В Інформаційних військах (проект Міністерства інформаційної політики, очолюваного Юрієм Стецем) прокоментували цю новину, трохи уточнивши її: "Хороша новина, але не точна. CNN вже скоригували інформацію щодо Ромні. За їхніми даними, він поки що лише домовився зустрітися з Трампом для обговорення його можливого призначення на посаду Держсекретаря США. Але вектор правильний, рашисти повинні зрозуміти, що при Обамі їм жилося добре".


Як повідомляв ONLINE.UA,

старші сенатори Демократичної і Республіканської партій вирішили розробити "всеосяжну" відповідь на втручання Росії у виборчий процес в США, а також на її дії в Україні та Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?