Трамп насмішив "рок-хітом" в своєму лімузині: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп насмішив "рок-хітом" в своєму лімузині: з'явилося відео

Трамп насмішив "рок-хітом" в своєму лімузині: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над президентом США Дональдом Трампом, який репетирував свою промову перед Конгресом; користувачі соцмереж представили це як виконання главою Білого дому легендарного рок-хіта.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Бредді Джаффа.
Відео було записано, коли Трамп сидів на задньому сидінні свого лімузину і за день набрало більше 1,8 тисячі лайків і 1,3 тисячі ретвітів.
При цьому, оскільки лімузин американського лідера є звукоізольованим, користувачі мережі могли "озвучити" главу Білого дому яким завгодно чином.
Читайте також: Не хочу війни: Трамп виступив із заявою про колишніх ворогів США


Користувачі мережі дофантазовують, про що насправді говорив глава Білого дому. "Велич, бла-бла-бла, вища ліга, бла-бла-бла, перемога", - припустив один з них.


"Я досить хороший, я досить розумний, і, чорт забирай, я подобаюся людям", - придумав інший.
Деяким здалося, що Трамп вчить текст якоїсь пісні: "Ніщо не триває вічно, і ми з тобою знаємо, що почуття можуть змінитися. І важко тримати свічку", - процитував користувач ditzkoff текст пісні November Rain знаменитої групи Guns N 'Roses.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі вибухнув гучний скандал, пов'язаний з публікацією хакерами листування союзника Трампа по виборчій кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?