Не хочу війни: Трамп виступив із заявою про колишніх ворогів США
Категорія
Світ
Дата публікації

Не хочу війни: Трамп виступив із заявою про колишніх ворогів США

Не хочу війни: Трамп виступив із заявою про колишніх ворогів США
Джерело:  Bloomberg

Президент США Дональд Трамп, виступаючи в Конгресі

, запевнив, що він не хоче "війни і конфліктів" і підкреслив, що серед нинішніх друзів Америки є і колишні вороги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.


"Ми повинні винести уроки з помилок минулого - ми вже бачили війни і руйнування, які вирували в нашому світі", - сказав він.


Окремо Трамп заявив, що "Америка хоче знайти нових друзів, а також встановити нові партнерські відносини, де діють спільні інтереси, ми хочемо гармонії і стабільності, а не війни і конфліктів".



Читайте також

:

Відомий журналіст пояснив, чому Трамп буде жорстким із Путіним


"Ми хочемо миру, всюди, де мир може бути знайдений. Серед друзів Америки сьогодні - колишні вороги. Деякі з наших найближчих союзників кілька десятиліть тому воювали на протилежному боці в світових війнах. Ця історія повинна дати нам віру в можливості поліпшення світу", - зазначив президент США.


У той же час глава Білого дому підкреслив, що зовнішня політика "вимагає прямої, надійної і конструктивної взаємодії зі світом".


Крім того, за його словами, США "рішуче підтримують НАТО".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в адміністрації Дональда Трампа розвіяли мрії Кремля і запевнили, що не ведуть ніякої підготовки його зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?