Трамп назвав терміни нанесення ракетного удару США по Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп назвав терміни нанесення ракетного удару США по Сирії

Трамп назвав терміни нанесення ракетного удару США по Сирії
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп уточнив свою позицію по відповіді на хімічну атаку в Сирії. Він заявив, що ракетний удар відбудеться "або дуже скоро, або зовсім не скоро".

Відповідний пост Трамп опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Удар Трампа по Сирії: названі найбільш ймовірні цілі

Таким чином Трамп розрядив загострену обстановку, що виникла на тлі його погроз завдати ракетного удару по Сирії "розумними" ракетами. Він підкреслив, що в своїх заявах не уточнював терміни військової відповіді, з питання якої ще не прийнято остаточне рішення.

"Ніколи не говорив, коли буде завдано удар по Сирії. Це може бути дуже скоро або зовсім не так скоро! У будь-якому випадку, США за мого президентства виконали велику роботу по рятуванню регіону від ІД. Де наше "Дякуємо, Америка?",- написав Трамп.

Слід зазначити, що готовність до військового удару по Сирії в рамках відповіді на хіматаку висловили прем'єр-міністр Великої Британії і президент Франції. У той же час Німеччина закликала Трампа відмовитися від поспішного удару по Сирії, а дочекатися результатів розслідування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін екстрено вивів бойові кораблі з Сирії після погроз Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?