Трамп несподівано написав листа Зеленському - опубліковано текст
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп несподівано написав листа Зеленському - опубліковано текст

Трамп несподівано написав листа Зеленському - опубліковано текст
Джерело:  online.ua

Влада США опублікувала лист американського лідера США Дональда Трампа президенту України Володимиру Зеленському з запевненнями у непохитній підтримці і запрошенням до Білого дому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднену копію листа.

"Вашингтон і Київ є непохитними партнерами, що працюють разом для реалізації спільного бачення стабільної, процвітаючої і демократичної України, інтегрованої до євроатлантичної спільноти. Наше партнерство ґрунтується на ідеї, що вільні громадяни повинні мати можливість здійснювати свої демократичні права, вибирати свою долю і жити в мирі", - написав Трамп.

За словами очільника Білого дому, успіх України є прикладом тріумфу демократії над відроджуваним деспотизмом.

"Підтримка США суверенітету і територіальної цілісності України непохитна. США готові допомагати Україні у реалізації її потенціалу", - сказано в листі.

У листі президент США запросив Зеленського зустрітися з ним в Білому домі, як тільки вони зможуть підібрати відповідний час.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Дональд Трамп прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського  про скандальну липневу розмову між ними, на тлі якої в США запустили процедуру імпічменту проти чинного президента. Трамп вважає, що негативна відповідь Зеленського на питання про тиск на нього покладе край історії з імпічментом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?