Трамп осоромився на зустрічі з президентом Фінляндії: курйоз потрапив на відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп осоромився на зустрічі з президентом Фінляндії: курйоз потрапив на відео

Трамп осоромився на зустрічі з президентом Фінляндії: курйоз потрапив на відео
Джерело:  online.ua

На зустрічі американського глави Дональда Трампа і президента Фінляндії Саулі Нііністьо стався цікавий інцидент. Трамп під час переговорів грубо порушив особисті кордони - він раптово поплескав колегу по коліну, що не сподобалося Нііністьо. Курйозний момент з Трампом потрапив на відео, передає ONLINE.UA.

У ролику відображено, що інцидент між Трампом і Нііністьо стався в той момент, коли репортер поцікавився у Трампа, чому США можуть навчитися у Фінляндії, яка останні два роки вважається найщасливішою країною на планеті. Американський президент відповів, що у щасливої країни - щасливий лідер, після чого доторкнувся до коліна Саулі Нііністьо.

Фінському лідерові не припав до душі такий дружній жест глави США з вторгненням в зону комфорту. Нііністьо різко смикнув Трампа і застеріг його від подальших фамільярностей на свою адресу.

Нагадаємо, зустріч Трампа і Нііністьо пройшла 2 жовтня в Овальному кабінеті Білого дому. За її підсумками лідери США і Фінляндії дали спільну прес-конференцію, на якій також порушувалися і питання України, а точніше скандал з телефононною розмовою Трампа і Зеленського, в результаті якого президенту США загрожує імпічмент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на цій же прес-конференції Трамп виступив із заявою про необхідність зближуватися з Росією. Він вважає, що поліпшення відносин з РФ стане розумним рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?