Трамп поскаржився генпрокурору США на Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп поскаржився генпрокурору США на Україну

Трамп поскаржився генпрокурору США на Україну
Джерело:  Fox News

Генпрокурор США Вільям Барр почав розслідування щодо можливого втручання українських чиновників в американські вибори. Таку сенсаційну заяву оприлюднив в ефірі телеканалу Fox News президент США Дональд Трамп, інформує ONLINE.UA.

За словами господаря Білого дому, українські політики злили ЗМІ компрометуючу інформацію про Пола Манафорта, який на той час був керівником вибочного штабу Трампа. Це було зроблено для того, щоб допомогти перемозі Гілларі Клінтон.

Відомості про отримання Манафортом майже 60 млн доларів за «консультаційні послуги» від російського бізнесмена Олега Дерипаски та українського президента Віктора Януковича стали головною причиною його відставки з посади голови виборчого штабу Дональда Трампа. Пізніше проти Манафорта у США було відкрито 18 кримінальних справ, більша частина яких стосується фінансових злочинів та ухилення від сплати податків.

Під «втручанням в американські вибори» Трамп, очевидно, має на увазі події 2017 року, коли директор НАБУ Артем Ситник у приватній розмові підтвердив про те, що «злив» компромат на Манафорта, що допомогти Клінтон. Копії сторінок з «амбарної книги» Партії регіонів, де містилася інформація про виплати готівкою різним політикам, оприлюднив у своєму Facebook народний депутат Сергій Лещенко.

Нагадаємо, що американські соціологи з’ясували, хто може перемогти Трампа на президентських виборах у 2020 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?