Трамп прокоментував авіаудар "матір'ю всіх бомб" в Афганістані
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп прокоментував авіаудар "матір'ю всіх бомб" в Афганістані

Трамп прокоментував авіаудар "матір'ю всіх бомб" в Афганістані
Джерело:  Business Insider

Президент США Дональд Трамп заявив, що потужний авіаудар американських ВПС по терористах ІДІЛ в Афганістані "матір'ю всіх бомб" є ще однією "дуже і дуже успішної місією".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Buisnes Insider.

"У нас неймовірні керівники в збройних силах і неймовірні військові, і ми дуже пишаємося ними. Це була ще одна дуже і дуже успішна місія", - сказав Трамп.

Читайте також: Що таке "мати всіх бомб"?

За його словами, за останні 8 тижнів його адміністрація змогла зробити більше, ніж адміністрація його попередника Барака Обами за 8 років.

"Якщо ви подивитеся на те, що сталося за останні вісім тижнів, і порівняйте з тим, що насправді відбувалося до цього, протягом останніх восьми років, ви побачите, що є величезна різниця. Приголомшлива різниця", - зазначив президент США.

Як повідомляв ONLINE.UA, ВПС США завдали помилковий удар по позиціях Сирійської вільної армії, яка вважається одним з американських союзників в сирійській війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?