Трамп прокоментував конфуз, який стався з ним місяць тому
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп прокоментував конфуз, який стався з ним місяць тому

Трамп прокоментував конфуз, який стався з ним місяць тому
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп в інтерв'ю авторитетному міжнародному виданню пояснив свій конфуз із канцлером Німеччини Ангелою Меркель, коли він не потиснув її руку під час зустрічі у Білому домі в середині березня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Читайте також: З вас 300 мільярдів: ЗМІ дізналися про інцидент на зустрічі Трампа і Меркель

"Тоді начебто хтось крикнув: "Потисніть їй руку, потисніть їй руку", але я не почув. Знаєте, ми були в товаристві один одного досить довго, і я тиснув їй руку вже чотири рази", — сказав Трамп.
Президент США зазначив, що йому вдалося досягти з Меркель "неймовірного взаєморозуміння", незважаючи на розбіжності по внесках до НАТО та імміграції.
"Люди віддають мені належне за чудові відносини, які у мене складаються з усіма лідерами, включаючи президента Єгипту Абдель Фаттаха ас-Сісі", — заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп оригінально прокоментував результати зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Вашингтоні, нагадавши про німецький борг Штатів і НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?