Трамп раптово відмовився від дебатів з Байденом та вже назвав причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп раптово відмовився від дебатів з Байденом та вже назвав причину

Трамп раптово відмовився від дебатів з Байденом та вже назвав причину
Джерело:  online.ua

8 жовтня американська Комісія з президентським дебатів неочікувано для всіх вирішила провести другий раунд дебатів республіканця Дональда Трампа та демократа Джозефа Байдена віртуально, однак очільник Білого дому зразу ж офіційно заявив, що не буде "брати участь" у віртуальних дебатах зі своїм головним суперником. Що цікаво, його заява пролунала всього через кілька хвилин після того, як комісія з президентським дебатів оголосила, що наступний раунд дебатів 15 жовтня відбудеться в іншому форматі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комісію з президентських дебаті, Fox Business та AFP.

"З метою захисту здоров'я та безпеки всіх учасників других президентських дебатів, запланованих на 15 жовтня 2020 року, Комісія з президентським дебатів (CPD) оголосила сьогодні наступне: Другі президентські дебати пройдуть у формі міських зборів, у яких візьмуть участь кандидати з різних локацій. Учасники міської зустрічі й модератор, Стів Скаллі, старший виконавчий продюсер і політичний редактор C-SPAN Networks, будуть перебувати в Центрі виконавських мистецтв Адрієнн Аршти округу Майамі-Дейд у Майамі, Флорида. Пул Білого дому буде висвітлювати другі президентські дебати", — офіційно повідомила Комісія з президентським дебатів.

Дональд Трамп зразу ж заявив, що його таке рішення не влаштовує.

"Комісія змінила стиль дебатів, і він для нас неприйнятний",  — заявив очільник Білого дому.

За його словами, він "легко переміг Байдена в перших дебатах", та розраховував повторити це під час других.

"Я не збираюся витрачати свій час на віртуальні дебати... Вони намагаються захистити Байдена. Кожен намагаєтья",  — поскаржився Дональд Трамп.

Нагадаємо, що глава Штатів був госпіталізований в медичний центр Волтера Ріда, але вже повернувся в Білий дім. Його лікар запевняє, що у президента немає симптомів вже понад добу. Трамп раніше зізнавався, що з нетерпінням чекає дебатів з Байденом на сцені в Маямі, і що "це буде чудово". Байден також переконував, що готовий дебатувати поруч з Трампом, якщо лікарі дадуть на це добро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд  Трамп опинився в епіцентрі нового шахрайського скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?