Трамп сильно здивував словами про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп сильно здивував словами про Україну

Трамп сильно здивував словами про Україну

Президент США Дональд Трамп, якому приписують бажання домовитися з Володимиром Путіним щодо антиросійських санкцій, здивував висловлюванням про Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
За повідомленням ЗМІ, у привітальному листі з нагоди Дня незалежності Литви Трамп подякував главу Далю Грібаускайте за підтримку територіальної цілісності України, наголосивши у цьому зв'язку внесок литовців у регіональну безпеку.
Читайте також: Президент Литви яскраво привітала Україну з Днем Незалежності: опубліковано відео
"Ваша підтримка суверенітету і територіальної цілісності України, а також зусилля, спрямовані на підвищення диверсифікації джерел енергії, сприяють нашій спільній меті зміцнення європейської і регіональної безпеки", - йдеться у листі Трампа.
Як повідомляв ONLINE.UA, к олишній головнокомандувач військами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав закликав президента США Дональда Трампа надати Україні оборонні озброєння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?