Трамп тиснув ще на одного відомого політика - названо ім'я
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп тиснув ще на одного відомого політика - названо ім'я

Трамп тиснув ще на одного відомого політика - названо ім'я
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп у телефонній розмові намагався тиснути на прем'єр-міністра Австралії Скотта Моррісона задля власної політичної вигоди, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

"Президент Трамп підштовхував австралійського прем'єр-міністра під час недавньої телефонної розмови, щоби той допоміг генпрокурору США Вільяму Барру в збиранні інформації для розслідування міністерства юстиції. Як сподівався Трамп, це дискредитує розслідування Мюллера", - сказано в повідомленні.

Згідно з даними видання, команда Трампа обмежила доступ до стенограми телефонної розмови, що було зроблено на прохання безпосередньо генпрокурора Барра.

 Як відомо, раніше Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера. З тексту розмови випливає, що Трамп наполягав на тому, щоб Зеленський звернув увагу на розслідування проти колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським,  опублікував інтригуюче відео. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов’язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?