Трамп відмовився від пропозиції Путіна - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відмовився від пропозиції Путіна - що відомо

Трамп відмовився від пропозиції Путіна - що відомо
Джерело:  online.ua

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп відмовився від візиту до Москви з приводу 9 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа, які цитують власні джерела.

За поки що неофіційними відомостями, Вашингтон проінформував Кремль про плани державного лідера. Американська сторона планує спрямувати до Москви свого представника та вже надіслала відповідний перелік посадовців на вибір.

Ці відомості пізніше підтвердив особистий речник президента Росії Дмитро Пєсков.

"Дійсно, дипломатичними каналами ми отримали інформацію про те, що президент не приїде", - стверджує прессекретар.

У Кремлі поки що не мають гадки, яким чином Вашингтон представиться на параді перемоги.

Напередодні президента Володимира Путіна запитали, чи важливий для нього візит іноземних лідерів до Москви з нагоди 9 травня.

"Цілком не важливо. Це ж наше свято", - вважає той.

Він додав, що нібито з моральної точки зору правильно було б для колишніх союзників з антигітлерівської коаліції відвідати РФ. В іншому разі — це помилка. Чому саме до Москви необхідно приїжджати усім представникам країн-союзниць, Путін не пояснив.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін назвав буквально маячнею заяву президента Володимира Зеленського про визволення концтабору Освенцима силами 100-ї Львівської дивізії 1-го Українського фронту. Він вважає це образою інших учасників війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?