Це маячня: Путін цинічно відповів Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Це маячня: Путін цинічно відповів Зеленському

Це маячня: Путін цинічно відповів Зеленському
Джерело:  online.ua

Російський державний лідер Володимир Путін передбачувано розкритикував слова президента України Володимира Зеленського про визволення концтабору Освенцим під час Другої світової війни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами голови Кремля, твердження про визволення "табору смерті" силами українців — це маячня.

"Ми ж розуміємо, що це маячня... Ми розуміємо, що все це — кон'юнктура сьогодення", - вважає Путін.

Він додав, що Зеленський нібито образив людей, які особисто боролися проти нацизму.

"Я знаю, що відбувається у серцях людей, які воювали з нацизмом зі зброєю в руках. Для них це плювок", - зазначив президент.

Путін стверджує, що український лідер говорить подібним чином задля поліпшення відносин із керівництвом Польщі. Варшава ж зважилася на "дуже велику помилку".

Нагадаємо, президента Росії не покликали на офіційні заходи з нагоди 75-ї річниці звільнення бранців концтабору Освенцим. На це він відповів, що зі спокоєм поставився до такого рішення.

Напередодні під час візиту до Польщі з цієї нагоди Зеленський оголосив, що визволили "табір смерті" українці в лавах 100-ї Львівської дивізії 1-го Українського фронту.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін в інтерв'ю російським медіа оголосив, що Москва зможе "повторити" свою перемогу 1945 року в сьогоденних обставинах, якщо хтось буде ображати пам'ять радянських пращурів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?