Трамп відзначився новою провокацією щодо виборів у США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп відзначився новою провокацією щодо виборів у США

Трамп відзначився новою провокацією щодо виборів у США
Джерело:  online.ua

Чинний державний лідер Сполучених Штатів Дональд Трамп знову оголосив себе переможцем президентських виборів 3 листопада.Скандальний політик-республіканець послався на публікацію в медіа, яка нібито це доводить. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter і статтю The New York Times.

За його словами, він отримав більше голосів, аніж на президентських перегонах 4 роки тому.

"Президент Трамп отримав на 10,1 млн голосів більше, ніж він виграв чотири роки тому, включаючи на територіях, де проживає більшість іспаномовних виборців", - говориться у матеріалі NYT.

Трамп ретвітнув публікацію та додав власний коментар.

"І я виграв вибори. Фальсифікація результатів голосування по всій країні!" - оголосив він.

Слід додати, стаття NYT також говорить про рекордну за останні роки явку на виборах попри пандемію коронавірусу COVID-19. Обидві домінувальні партії отримали набагато більше голосів, аніж на голосуванні 2016 року.

Станом на 18 листопада Трамп продовжує "гнути лінію" про свою перемогу та робить для цього відповідні юридичні кроки. Наприклад, його прибічники планують буквально судитися щодо результатів виборів.

Натомість у команді Джо Байдена, який очевидно переміг на голосуванні, планують таким же чином відповідати — за допомогою юристів у судах.

Як повідомляв ONLINE.UA, переможець виборів президента Сполучених Штатів вважає, країна втрачає дорогоцінний час у боротьбі проти коронавірусу COVID-19. Причиною для того стала безпосередньо упертість поки що чинного державного лідера Дональда Трампа.

За його словами, президент відмовляється передати контроль над країною, що у майбутньому спровокує більшу кількість нових випадків COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?