Трамп вигадав нові ліки проти коронавірусу - та шокував медиків
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вигадав нові ліки проти коронавірусу - та шокував медиків

Трамп вигадав нові ліки проти коронавірусу - та шокував медиків
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що з коронавірусом COVID-19 можна боротися ультрафіолетовими променями та дезінфекційними засобами — його твердження шокували професійних медиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські медіа та соціальні мережі.

Чого розкритикували президента?

Під час пресконференції державний лідер вхопився за ідею про нездатність інфекції вижити під променями сонця. На його думку, боротися можна завдяки виходу з дому у спекотний день.

Також політик пообіцяв "поговорити з лікарями" на цю тему — чи можна забезпечити потрапляння сонячних променів в організм для "вбивства" вірусу.

Іншим шокуючим твердженням стало використання дезінфектора у вигляді ін'єкцій, оскільки рідина може за секунди нейтралізувати інфекцію.

"Чи є спосіб, яким ми можемо зробити щось подібне – знищити вірус – шляхом ін'єкції з допомогою дезінфектора? Було б цікаво це перевірити", - зазначив Трамп.

Згідно з поясненням лікарів, ін'єкції дезінсекційних засобів в організм щонайменше нашкодять людині. У гіршому випадку — спровокують болісну смерть.

Слід зазначити, що у світі немає однозначних ліків проти коронавірусної хвороби COVID-19. Лікарі та вчені ще досліджують вплив певних медикаментів на інфекцію.

Що лідер США говорив раніше?

Нещодавно Дональд Трамп говорив про гідроксихлорохін — ліки проти малярії — як ледь не про панацею від епідемії. Його позицію також підтримало оточення, зокрема — помічник Рудольф Джуліані.

Вчені буквально напередодні завершили дослідження щодо ефективності гідроксихлорохіну. За підсумками він не тільки виявився неефективним, але й вплинув на смертність.

Як повідомляв ONLINE.UA, швейцарські вчені оголосили про готовність почати вакцинацію проти COVID-19 майбутнього жовтня. Вони планують завершити випробування до середини осени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?