Трамп викликав захват кадровим рішенням, яке навряд чи сподобається Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп викликав захват кадровим рішенням, яке навряд чи сподобається Путіну

Трамп викликав захват кадровим рішенням, яке навряд чи сподобається Путіну
Джерело:  online.ua

У мережі прийшли в захват від  рішення обраного президента США Дональда Трампа призначити міністром оборони в своїй адміністрації генерала-морпіха Джеймса Маттіса.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Голос Америки ».


Відзначимо, Трамп уже підтвердив, що висуне на посаду глави Пентагону Джеймса Маттіса, про що він заявив 2 грудня на мітингу в Цинциннаті, передає AP.


Матісс дуже популярний серед військових США. Він відомий настороженим ставленням до Ірану і жорсткою позицією щодо Росії.



"Маттіс бачить в Путіні" явну загрозу і США і багатьом найближчим союзникам Вашингтона", - пише в своєму Twitter дослідник екстремізму Кейсі Мічел.



".... За винятком деяких моментів (відношення Маттіса до Ірану - Ред.) Маттіс це хороший вибір. Я завжди віддаю перевагу міністру оборони, який нюхав порох, ніж якомусь нікчемі, який хоче грати у війну", - пише редактор видання Vanity Fair Курт Ейченвальд, який нещадно критикує Трампа.




"Звеличення Маттіса виправляє один з найганебніших аспектів президентства Обами: то, як він ставився до генералів", - пише редактор видання Commentary Джон Підгорець, який також відомий послідовної критикою Дональда Трампа.




"Генерал Маттіс - це солідний вибір для Міноборони." Скажений пес "- це іронічне прізвисько. Він дуже зважений і мислить стратегічно", - коментує аналітик Ян Бреммер, який очолює центр Eurasia Group.



"Генерал Маттіс - це улюблений морпех самих морпіхів, справжній воїн-вчений. Наші вороги отримали попередження", - коментує консервативний журналіст Себастьян Гірка.




При цьому деякі блогери вже бачать можливість того, що Маттіс буде розкритикований провідними ЗМІ США за його позицію щодо Ірану. Генерал раніше говорив, що засинає, думаючи про цю країну. Також Матісс заявляв про те, що йому подобається вбивати бойовиків в Афганістані, які знущалися над жінками.


"Мейнстрімні ЗМІ: Маттіс говорив нехороші речі про людей, які хочуть нас убити. Хіба ми хочемо такого міністра оборони?! Решта їм дадуть відповідь на це: хочемо, козли", - пише радіо-ведучий Дейл Джексон.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше стало відомо, що Трамп має намір призначити новим держсекретарем держави республіканця Мітта Ромні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?