Трамп виступив з неочікуваною заявою щодо Маккейна
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп виступив з неочікуваною заявою щодо Маккейна

Трамп виступив з неочікуваною заявою щодо Маккейна

Президент США Дональд Трамп неочікувано виступив із лаконічною заявою в пам'ять про сенатора Джона Маккейна і розпорядився знову приспустити прапор над Білим домом. Він зізнався, що завжди поважав політика, хоча між ними часто виникали недорозуміння, передає ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.

"Не дивлячись на наші розбіжності з приводу політики, я поважаю сенатора Джона Маккейна за його службу нашій країні, і в його честь я розпорядився приспустити державний прапор до дня його похорону", - йдеться в заяві американського лідера.

Зазначимо, що після новини про смерть Маккейна, над Білим домом було приспущено прапор, але в понеділок його знову підняли, проте незабаром, після розпорядження Трампа, знову приспустили.

 Раніше стало відомо, що прощання з американським сенатором Джоном Маккейном пройде на цьому тижні в трьох містах США. Труну 81-річного сенатора, який помер в суботу після довгої боротьби з онкологічним захворюванням, в середу буде виставлено в Капітолії його рідного штату Арізона, а через два дні - в ротонді Капітолію у Вашингтоні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп не був запрошений на похорони  американського сенатора Джона Маккейна, який помер 25 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?