Трамп виступив з резонансною заявою щодо імпічменту
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп виступив з резонансною заявою щодо імпічменту

Трамп виступив з резонансною заявою щодо імпічменту
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп вимагає проведення розгляду імпічменту в Сенаті, адже переконаний, що це єдине місце, де він може розраховувати на справедливість і належний судовий процес в рамках Конституції. Це зазначається у зверненні заступника прес-секретаря Білого дому Гогана Гідлі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "FOX News".

Чиновник заявив, що президент США не бачить подальших кроків для його відсторонення в палаті представників. Але якщо вони все ж будуть, президент викличе у ролі свідків автора скарги Адама Шиффа, а також батька та сина Байденів.

"Ми розраховуємо нарешті почути там свідків, які насправді були очевидцями і, можливо, брали участь в цій коррупційній схемі, таких як Адам Шифф, Джо Байден, Гантер Байден і так званий інформатор", – заявив Гідлі.

Саме так очільник Білого дому має намір викрити демократів у шахрайстві та їх планах нав'язати американцям "фейкову й нелегітимну процедуру".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард назвала американського лідера Дональда Трампа відповідальним за велику кількість ризиків для світової економіки. На питання про виклики для світової економіки і Трампа Лагард відповіла, що у президента США "є багато ключів, які б розблокували невизначеність і ризики".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?