Трамп виступив з терміновою заявою з лікарні
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп виступив з терміновою заявою з лікарні

Трамп виступив з терміновою заявою з лікарні
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп 4 жовтня виступив з терміновою заявою з лікарні, де проходить лікування від коронавіруса. Він запевнив, що почуває себе вже краще і навіть готовий повернутися до своїх президентських обов'язків. Тим самим Трамп спростував чутки про те, що знаходиться в критичному стані і отримує кисневу терапію. При цьому президент США зізнався, що коли потрапив в клініку, то відчував себе не дуже добре. Останні новини про стан здоров'я Трампа повідомляє ONLINE.UA.

"Коли я прибув сюди, то відчував себе не дуже добре. Але зараз мені краще. Чекаю не дочекаюся, коли можна буде повернутися до передвиборної кампанії і довести її до кінця. Мені потрібно повернутися, тому що нам, як і раніше, потрібно робити Америку знову великою. Ми багато чого досягли в цьому напрямку, однак багато що ще належить зробити ", - йдеться в заяві Трампа.

Президент США також подякував лікарям і всім, хто його підтримує. Він упевнений, що нищівно переможе коронавірус і скоро повернеться до роботи. Також американський лідер зазначив, що його дружина Меланія, яка теж хворіє COVID-19, "відчуває себе дуже добре".

Нагадаємо, Дональда Трампа екстрено госпіталізували напередодні. Його відправили в медичний центр Уолтера Ріда в якості запобіжного заходу, щоб 74-річний президент США в разі потреби отримав негайну допомогу. Лікар президента США Шон Конлі підтвердив, що Трамп відчуває себе стомленим, але він в гарному настрої, а у його дружини Меланії, яка також хворіє коронавірусом, м'який кашель і головний біль. Лікар уточнив, що американський президент після підтвердження діагнозу отримав коктейль з антитіл до коронавірусу, який, згідно з деякими дослідженнями, може знизити рівень вірусу в крові. Крім того, зазначив Конлі, Трамп приймає "цинк, вітамін D, фамотидин, мелатонін і аспірин" і експериментальний препарат від коронавируса Ремдесивір.

Піхніше стало відомо, що у Трампа не все так добре, як повідомляють його представники. Американські ЗМІ повідомили, що Трамп відчуває труднощі з диханням і отримує кисневу терапію. А CNN з посиланням на джерело, знайоме зі станом здоров'я Трампа, зазначив, що життєво важливі функції президента за останні 24 години дуже тривожні, і наступні 48 годин будуть критичними з точки зору догляду за президентом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС засумнівалися в безпеці експериментального препарату від коронавіруса Ремдесивір, який почав приймати президент США Дональд Трамп після госпіталізації з коронавірусом. Як виявилося, у деяких пацієнтів після прийому цих ліків виникли побічні ефекти у вигляді порушення роботи нирок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?