Трамп влаштував гучний скандал в ГА ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп влаштував гучний скандал в ГА ООН

Трамп влаштував гучний скандал в ГА ООН
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп під час прес-конференції в Нью-Йорку влаштував гучний скандал - він спровокував сварку з журналістом New York Times, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт газети.

Вказано, що американський лідер відповідав на запитання представників засобів масової інформації та заявив, що колись любив газету New York Times, але зараз вважає її "такою, що гине" і також торкнувся теми фейкових новин.

У відповідь на заяву голови Білого дому журналіст газети сказав, що видання процвітає на "смерті". Тоді американський президент запропонував сказати "спасибі пану Трампу", завдяки якому видання користується популярністю.

Політик також висловив незадоволення публікаціями, в яких пишуть, що він рідко дає прес-конференції, однак представник ЗМІ утримався від подяки.

Раніше також повідомлялося, що Трамп прокоментував неочікуваний сміх учасників ГА ООН під час його промови, заявивши, що світові лідери сміялися не над ним, а разом з ним.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ході свого виступу на Генасамблеї ООН Трамп вихваляв безпрецедентні досягнення своєї адміністрації. Саме ці його ремарки викликали сміх у залі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?