Трамп закликав лідера КНДР "не випробовувати" США
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп закликав лідера КНДР "не випробовувати" США

Трамп закликав лідера КНДР "не випробовувати" США
Джерело:  CNN

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп попередив лідера Північної Кореї Кім Чен Ина не випробовувати рішучість США, наголосивши, що світ "не потерпить режиму-вигнанця, який загрожує світові ядерним знищенням".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

8 листопада, виступаючи перед південнокорейським парламентом, президент США заявив, що ядерна зброя, яку розробляє Пхеньян, "не робить його безпечнішим".

Читайте також: Трамп вважає, що дружба з РФ може допомогти з загрозою КНДР

"Не варто недооцінювати нас і не треба нас випробовувати", – наголосив Трамп.

"Ми не дозволимо, щоб американським містам погрожували знищенням. Ми не дозволимо себе залякувати. І ми не дозволимо повторитися найгіршим військовим злочинам тут, на землі, на якій ми боролися і вмирали, щоб її захистити", – заявив президент США, посилаючись корейську війну 1950-1953 років.

Крім того, Трамп розповів про три групи авіаносців США, які були відправлені в західну частину Тихого океану для навчань у регіоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп заявляв, що готовий провести переговори з лідером КНДР Кім Чен Ином для уникнення загострення конфлікту навколо Корейського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?