Трамп запропонував лідеру КНДР Кім Чен Ину незвичне місце для переговорів
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп запропонував лідеру КНДР Кім Чен Ину незвичне місце для переговорів

Трамп запропонував лідеру КНДР Кім Чен Ину незвичне місце для переговорів
Джерело:  online.ua

Дональд Трамп запропонував лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину зустрітися для переговорів у демілітаризованій зоні між КНДР і Південною Кореєю. Про це американський президент написав на своїй сторінці в Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

«Після деяких дуже важливих зустрічей, в тому числі моєї зустрічі з президентом Сі, я поїду з Японії в Південну Корею (із президентом Муном). В цей час, якщо лідер Кім з Північної Кореї бачить це, я б зустрівся з ним у прикордонній/демілітаризованій зоні, просто щоб потиснути йому руку і сказати Привіт (?)!», – написав Трамп.

Під час зустрічі з журналістами, які перебувають на конференції G20, президент США зазначив, що зустріч поки не узгоджена, так як йому не відомо, чи знаходиться Кім Чен Ин зараз у Північній Кореї.

«Якщо він там, то ми побачимося на кілька хвилин. Це все, що ми можемо зробити. Але це буде добре», – розповів Трамп.

Як відомо, вперше Дональд Трамп і Кім Чен Ин зустрілися в червні минулого року в Сінгапурі. За підсумками цієї зустрічі було підписано угоду, яка передбачала повне ядерне роззброєння КНДР.

Наступна зустріч відбулася в лютому 2019 року у столиці В’єтнаму. За підсумками переговорів в Ханої планувалося підписання декларації, однак саміт завершився достроково через поведінку Кім Чен Ина, який не бажає відмовлятися від ядерної зброї.

Нагадаємо, що нещодавно Трамп накинувся на відомого політика з образами, назвавши його «невдахою зі сміттєвого баку».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?