Трамп запропонував радикальні методи боротьби з терористами
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп запропонував радикальні методи боротьби з терористами

Трамп запропонував радикальні методи боротьби з терористами
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп віддав доручення Міністерству юстиції розробити законопроект про запровадження смертної кари за масовий розстріл людей та злочини на ґрунті ненависті. Про це Трамп написав у своєму  Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

«Я звернувся сьогодні до Міністерства юстиції з наказом розробити законопроєкт, який передбачить смертну кару для тих, хто вчиняє злочини на ґрунті ненависті та масові вбивства», – зазначив президент США.

Американський лідер також додав, що смертні вироки за подібні злочини повинні виконуватися швидко, «без років непотрібних зволікань».

У свою чергу, попередник Трампа на посаді глави Білого дому – Барак Обама розкритикував риторику нинішнього президента. За словами Обами, що американці повинні «відкидати слова, які виходять з вуст будь-якого лідера, який підживлює атмосферу ненависті».

У своїй заяві, яка прозвучала після двох масових вбивств, які сталися 4 серпня у Техасі та Огайо, Барак Обама не назвав прізвище, кого саме він має на увазі під «лідером, який підживлює ненависть», але більшості вже зрозуміло, що цей натяк був убік Трампа.

Нагадаємо, що в результаті двох терористичних актів у США, які відбулись протягом одного дня, загинуло 29 мирних громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?