У США сталась масова стрілянина в супермаркеті, є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

У США сталась масова стрілянина в супермаркеті, є жертви

У США сталась масова стрілянина в супермаркеті, є жертви
Джерело:  online.ua

У техаському місті Ель-Пасо 21-річний молодий чоловік відкрив вогонь у людному супермаркеті Walmart. Внаслідок стрілянини загинуло 20 людей, ще 26 поранено. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP News.

За повідомленням місцевої поліції, численна кількість жертв обумовлена великою кількістю відвідувачів супермаркету. Зараз, перед початком навчання у школах батьки на вихідних купляють для дітей необхідні шкільні приладдя. Під час стрілянини у Walmart та поруч з супермаркетом перебувало приблизно 3000 чоловік. За даними правоохоронців, серед загиблих є двоє дітей.

Поліцейські повідомили, що затримано одного підозрюваного. Інформація про трьох нападників не підтверджена. За попередньою інформацією, стрілянину в супермаркеті з автомату АК-47 відкрив 21-річний Патрік Крусіес з Далласа.

Правоохоронці вивчають мотиви нападника. Оскільки в окрузі Ель-Пасо 80% населення становлять іспаномовні громадяни, не виключено, що підозрюваний скоїв напав на грунті расової чи антиімігрантської ненависті.

Нагадаємо, що у минулому місяці подібний напад було здійснено в іншому американському місті – Вірджинія-Біч. Тоді загинуло 12 людей, ще від 4 до 10 чоловік було поранено, включно з поліцейським. Вбивцю застрелено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?