Трамп публічно заявив, що залишиться президентом США
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп публічно заявив, що залишиться президентом США

Трамп публічно заявив, що залишиться президентом США
Джерело:  online.ua

Чинний очільник Білого дому Дональд Трамп продовжує дивувати міжнародну спільноту та американців неочікуваними заявами. Цього разу політик почав публічно обіцяти своїм прихильникам, що зможе добитися оскарження результатів президентських виборів у США. Окрім того, він наголосив, що залишиться при владі на другий термін. Також американський лідер вкотре не забув згадати, що результати голосування нібито сфальсифікували. Така гучна заява пролунала під час мітингу у штаті Джорджія. Варто звернути увагу на те, що новообраний президент Штатів Джо Байден на цю заяву свого колишнього суперника не відреагував. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Білого дому.

"Вони (прихильники демократів – ред.) шахраювали і сфальсифікували результати наших виборів. Однак у підсумку ми все одно переможемо", – публічно пообіцяв Дональд Трамп.

Окрім того, він підкреслив, що для такого результату потрібні "сміливі люди", завдяки яким "ми скоро зможемо звернутися до Верховного суду". Варто зазначити, що ці заклики чинного очільника Білого дому спровокували бурхливу позитивну реакцію серед протестувальників.

Що важливо зрозуміти, після завершення президентських виборів у Штатах – це перший мітинг для Трампа. У Джорджію чинний президент приїхав, з метою підтримати двох місцевих республіканців, які в січні візьмуть участь у виборах до сенату. Як уже згадувалося раніше, саме від результатів цього голосування залежить, чи збережуть республіканці більшість в Сенаті.Нещодавно також американським журналістам стало відомо про ще один план Дональда Трампа. Йдеться про те, що вже в день інавгурації Джо Байдена, яка відбудеться 20 січня 2021 року, політик має намір заявити про участь у наступних президентських виборах в 2024 році. Окрім того, він навіть налаштований розпочати передвиборчу кампанію. Окрім того, уже з'явилася інформація, що за даними соціологічного опитування, проведеного спільно газетою The Hill і Дослідницької службою Харріса, майже 47% американців підтримують участь Трампа в президентських перегонах 2024 року.Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп завдав ще один удар по РФ, аби захистити американських спортсменів від міжнародних змов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?