Трамп жорстко розкритикував сучасний Голлівуд
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп жорстко розкритикував сучасний Голлівуд

Трамп жорстко розкритикував сучасний Голлівуд
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп вважає, що «ліберальний Голлівуд» расистський та створює фільми заради того, щоб «посіяти хаос». Про це американський лідер заявив у своєму Twitter-аккаунті, інформує ONLINE.UA.

«Ліберальний Голлівуд – надзвичайно расистський, що таїть в собі злість і ненависть! Вони люблять називати себе «елітою», але вони такою не є. Насправді, звичайні люди є справжньою елітою, яким вони (Голлівуд) рішуче протистоять. Фільми, які виходять у прокат, знімаються лише для того, щоб розпалити і посіяти хаос. Вони створюють власну жорстокість, а потім намагаються звинувачувати інших», – написав Трамп.

Також президент США додав, що Голлівуд «дуже погано впливає на нашу країну».

Як відомо, самого Трампа неодноразово звинувачували в расизмі, причому не тільки у далекому минулому, коли він нібито відмовляв афроамериканцям селитись у своїх багатоквартирних будинках, але й буквально у минулому місяці.

Річ йде про нападки на чотирьох конгресвумен – представниць Демократичної партії, які належать до етнічних меншин. На думку Трампа, замість того, щоб критикувати США, вони мали б повернутись на батьківщину своїх предків. Пізніше цей вислів був підданий жорсткій критиці, як серед демократів, так і серед частини республіканців.

Згідно з результатами соціологічного опитування, проведеного центром громадської думки Quinnipiac University, 51% американських виборців вважають, що президент США Дональд Трамп є расистом, ще 45% дотримуються протилежної думки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?