Трамп знову оголосив про шахрайство на виборах і зажадав перемоги
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову оголосив про шахрайство на виборах і зажадав перемоги

Трамп знову оголосив про шахрайство на виборах і зажадав перемоги
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп знову почав звинувачувати своїх опонентів-демократів у викраденні чесни виборів. Поки що чинний лідер Сполучених Штатів стверджує, що у нього є навіть докази. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill.

Згідно з оприлюдненими даними, президент зажадав нового перегляду голосування 3 листопада.

"Ці вибори демократами були програні. Вони шахраювали. Це були шахрайські вибори... Ми повинні перевернути підсумки виборів", - виступив Трамп перед групою республіканців на зустрічі у Пенсильванії.

Він наголосив, наразі їм потрібен суддя, який все "вислухає належним чином".

Журналісти згадали, що суди відхилили позови щодо нечесних виборів, які відправили представники адміністрації Трампа. У низці штатів все ж таким визнали перемогу Джо Байдена навіть після перерахування.

Слід нагадати, що напередодні Трамп погодився із початком процесу передачі влади адміністрації Байдена. Вже за два дні він знову раптово змінив позицію та вирішив опиратися своїй поразці надалі.

Голосування у Сполучених Штатах відбулося 3 листопада, однак мільйони американців проголосували поштою за кілька днів чи навіть у цей день. Ввечері Трамп оголосив про свою перемогу, однак пізніше комісії отримали безліч бюлетенів поштою і результати схилилися на користь Байдена.

Цікаво, що сам Байден відмовчувався тривалий час перед тим, як все ж таки визнати перемогу. Трамп йому після цього дорікнув — потрібно дочекатися результатів, хоча сам оголосив себе переможцем ще раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, новообраний президент США Джозеф Байден 24 листопада дав перше телевізійне інтерв’ю після своєї перемоги на виборах. Впливовий політик звернувся до американців та міжнародної спільноти та звернув увагу на те, що його президентство – не третій термін колишнього очільника Білого дому Барака Обами. Говорив також про Дональда Трампа, передачу влади та коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?