Трамп знову вдався до образ на адресу свого суперника Джо Байдена
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп знову вдався до образ на адресу свого суперника Джо Байдена

Трамп знову вдався до образ на адресу свого суперника Джо Байдена
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Незважаючи на президент США Дональд Трамп зараз перебуває у короткочасній 10-денній відпустці, це не зупинило його від традиційних звинувачень на адресу своїх політичних опонентів. Зокрема, вчора він вкотре піддав сумніву розумові здібності свого можливого суперника від Демократичної партії Джо Байдена.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

«Джо Байден щойно сказав: «Ми віримо в факти, а не в правду». Хтось дійсно вважає, що в плані інтелекту він підходить для роботи президентом?», – запитав Трамп у своєму Твіттері.

«Ми «граємо» в дуже великому і складному світі. А Джо не розуміє!», – додав Трамп.

Як відомо, американський президент регулярно піддає сумнівам інтелектуальні здібності 76-річного Джозефа Байдена, якого прозвав «Сонним Джо».

Станом на початок серпня, за результатами соціологічних опитувань Джо Байден зберігає лідируючі позиції серед інших претендентів на президентське крісло з числа демократів. Це робить його поки що найймовірнішим кандидатом на чергових виборах глави держави у 2020 році.

Дональд Трамп теж має намір брати участь у виборах 2020 року і впевнений у своєму переобранні на другий термін.

Нагадаємо, що позавчора Трамп жорстко розкритикував «ліберальний Голлівуд».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?