Трамп зробив важливу заяву про санкції проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп зробив важливу заяву про санкції проти Росії

Трамп зробив важливу заяву про санкції проти Росії
Джерело:  СNN

Всі діючі американські санкції проти Росії збережуться. США не мають наміру пом'якшувати санкційний режим проти РФ, введений через незаконну анексію Криму і ситуацію в Україні.

Про це заявив президент США Дональд Трамп на прес-конференції з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

У той же час американський глава підкреслив, що Вашингтон продовжить переговори з Москвою, дотримуючись дипломатичних методів щодо РФ.

Також Трамп зазначив, що на даний момент США ведуть переговори з європейськими партнерами по газопроводах, які могли б конкурувати з російськими. Він додав, що в Євросоюзі можуть бути побудовані від 9 до 11 портів, через які США зможуть постачати скраплений газ в країни Європи.

Нагадаємо, раніше Палата представників США прийняла законопроект "Протидія противникам Америки через санкції", спрямований на посилення санкцій проти Росії. У Білому домі повідомили, що Трамп може ветувати його, але лише для того, щоб зробити більш жорстким. Нові санкції передбачають обмежувальні заходи для європейських компаній, які будуть співпрацювати з російським Газпромом по "Північному потоку-2".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп пригрозив уряду "шатдауном", якщо йому не дадуть побудувати стіну на кордоні з Мексикою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?