Трамп зухвало висміяв падіння Байдена на трапі літака
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп зухвало висміяв падіння Байдена на трапі літака

Трамп зухвало висміяв падіння Байдена на трапі літака
Джерело:  online.ua

Резонансний інцидент з президентом США Джо Байденом, який мало не впав на трапі літака, продовжують обговорювати в мережі. До коментарів приєднався і експрезидент США Дональд Трамп. Він зухвало висміяв Байдена за падіння і знову заявив, що не програв йому на виборах. Відео коментаря Трампа було опубліковано в TikTok, передає ONLINE.UA.

"Я дивився, як Джо Байден піднімається по трапу, і я сказав: «Я йому не програв»", - зі сміхом заявив Донадьд Трамп.

До речі, інцидент з Байденом при підйомі на борт номер один коментував і син колишнього американського лідера - Дональд Трамп-молодший. У своєму Twitter він опублікував скріншот прогнозу погоди, згідно з яким швидкість вітру в той день становила 14 миль в годину (6,2 метра в секунду). Тим самим він засумнівався в тому, що Байден впав через вітер, як інцидент пояснили в Білому домі.

Нагадаємо, Байден мало не впав на трапі літака кілька днів тому перед вильотом в Атланту. Він кілька разів спіткнувся при підйомі на президентський борт. Однак американський лідер зробив вигляд, що нічого не сталося - він подолав сходи, попрощався з присутніми і зайшов в салон літака.

Відео швидко поширилося в соцмережах і там почали обговорювати версію про погіршення здоров'я президента. У Білому домі запевнили, що Байден відчуває себе добре.

"Я знаю, що люди побачили, як президент Байден оступився на трапі до президентського літака, але я рада повідомити, що з ним все в порядку і йому навіть не знадобилася допомога медичної команди, яка подорожує з ним. Просто оступився на сходах", - написала в Twitter директор Білого дому з комунікацій Кейт Бедінгфілд.

Важливо додати, що Джо Байдену 78 років, тому в мережі і допускають, що у нього можуть бути проблеми зі здоров'ям. Однак в висновку лікаря, який він оприлюднив перед вступом в президентську гонку з Трампом було зазначено, що "Байден - здорова, повна енергії людина, яка здатна ефективно виконувати функції президента, включаючи обов'язки глави виконавчої влади, глави держави, і головнокомандуючого".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 10-секундне відео з Дональдом Трампом продали за 6,6 млн доларів. Завдяки ролику з гігантським чином колишнього президента США, що впав на землю і розписаного образливими гаслами, американський колекціонер творів мистецтва Пабло Родрігес-Фрайле розбагатів в один момент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?