Трамп зважився на дивний вчинок після розмови із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп зважився на дивний вчинок після розмови із Зеленським

Трамп зважився на дивний вчинок після розмови із Зеленським
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що у розмові з українським президентом Володимиром Зеленським не чинив жодного тиску і готовий зачитати стенограму в прямому ефірі, однак він не хоче співпрацювати з демократами в рамках процедури імпічменту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Washington Examiner".

"Це через телефонний дзвінок, який є хорошим дзвінком. У якийсь момент я збираюся сісти, можливо, у якості бесіди біля каміну, на телебаченні в прямому ефірі, і я прочитаю стенограму дзвінка, тому що люди повинні її почути. Коли ви читаєте її, видно що це прямий дзвінок".

Варто зазначити, що 31 жовтня Палата представників США ухвалила пакет основних правил в рамках процедури імпічменту президента Дональда Трампа. В очільника Білого дому поцікавилися, чи буде він співпрацювати в рамках процедури, Трамп відповів:

"Ви створюєте жахливий прецедент для інших президентів. Усі знають, що я нічого поганого не зробив… Білл Клінтон зробив щось не так, Річард Ніксон робив справи не так. Я не буду згадувати Ендрю Джонсона, тому що це було трохи до мого часу… Але вони робили щось не так. Я нічого поганого не зробив".

Як повідомляв ONLINE.UA,  нещодавно Дональд Трамп підписав документ  про часткове відновлення безмитної торгівлі з Україною. Згідно з інформацією Білого дому, рішення пов’язане із забезпеченням з боку Києва захисту прав на інтелектуальну власність. Наразі невідомо про які товари йдеться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?