Трамп зважився на відчайдушний крок, щоб відвоювати Білий дім у Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп зважився на відчайдушний крок, щоб відвоювати Білий дім у Байдена

Трамп зважився на відчайдушний крок, щоб відвоювати Білий дім у Байдена
Джерело:  online.ua

Запекла боротьба чинного американського лідера Дональда Трампа та новообраного президента США Джо Байдена за Білий дім продовжується. 18 листопада офіційно стало відомо, що виборча комісія штату Вісконсин пізно ввечері неочікувано для всіх погодилася видати наказ про перерахунок голосів в округах Мілуокі і Дейн на вимогу штабу Дональда Трампа. Що важливо розуміти, щоб це відбулося, республіканцю довелося  заплатити аж 3 мільйони доларів, необхідних для перерахунку. Очікувалося, що після цього видача наказу буде формальним ходом, однак це спровокувало нову хвилю суперечок. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на агентство АР.

"Палкі дискусії між представниками двох партій серед членів комісії ще до початку перерахунку можуть вказувати на те, що процес відбуватимуться бурхливо. Округи мають закінчити перерахунок до 1 грудня. Демократ Джо Байден виграв у Вісконсині з 20 608 голосами, він також вигравав у округах Дейн і Мілуокі з перевагою більш ніж 2:1. В Мілуокі Байден виграв з 317 270 голосами проти 134 357, в той час як в окрузі Дейн різниця склала 260 185 проти 78 800 на користь Байдена", — йдеться в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що чинний очільник Білого дому виграв вибори у Вісконсині 4 роки тому з перевагою менш ніж 23 тисячі голосів. Неважко здогадатися, що тоді у республіканця не було претензій до законності підрахунку.

Нагадаємо, що Дональд Трамп як і раніше відмовляється визнати поразку на виборах і продовжує виступати зі скандальними заявами про "масові" фальсифікації. Що важливо розуміти, американські суди нещодавно відхилили низку позовів Трампа щодо голосування в Пенсильванії, Аризоні та Мічигані. Окрім того, команда Трампа відмовилася від більшої частини позову у Пенсильванії.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп, який програв вибори  на початку листопада, ледь не завдав удару по одному з потужних ядерних об’єктів на території Ірану: усі важливі подробиці можна знайти в нашому новому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?