Трамп звернувся до Путіна з неочікуваною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп звернувся до Путіна з неочікуваною пропозицією

Трамп звернувся до Путіна з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп запросив очільника Кремля Володимира Путіна відвідати Вашингтон на початку 2019 року. Про це повідомив радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За його словами, він передав запрошення під час зустрічі з Путіним у Москві раніше цього тижня.

"Мені здається, що прогрес у відносинах з Росією буває тоді, коли обидві сторони безпосередньо викладають, в чому полягають їхні національні інтереси. Іноді ми просто не можемо дійти згоди. Але в інших випадках, коли ми обговорюємо деякі з цих питань, ми можемо", - оцінив Болтон можливість результативних особистих переговорів лідерів США і Росії.

Варто зазначити, що зараз радник Трампа перебуває з візитом на Кавказі, зокрема у Вірменії та Азербайджані.

Нагадаємо, раніше президенти Росії і США Володимир Путін і Дональд Трамп зайняли в світовому рейтингу довіри останні місця. При цьому російський глава навіть обійшов американського лідера. Путіну висловили довіру 30%, а Трампу 27%. Не довіряють президентам Росії і США — 62% і 70% європейців відповідно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп назвав причину стрімкого падіння свого рейтингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?