Трампа вивели зі сцени прямо під час виступу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампа вивели зі сцени прямо під час виступу: з'явилося відео

Трампа вивели зі сцени прямо під час виступу: з'явилося відео
Джерело:  РІА Новини

Під час виступу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Рено в штаті Невада його раптово вивели зі сцени представники служби безпеки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


Незабаром після того, як Трамп піднявся на сцену і почав свою промову, з'явилися співробітники Секретної служби, які спішно вивели політика за лаштунки. При цьому вони прикривали його своїми тілами. Як повідомив пізніше в ефірі телеканалу CNN представник штабу республіканця Ной Грей, в спецслужби надійшла інформація про те, що в залі присутня озброєна людина.


На відео, яке з'явилося в мережі, видно, як численні співробітники охорони, як у цивільному, так і військовослужбовці з автоматами, блокують зал, а потім затримують поруч зі сценою чоловіка і виводять його з залу.


Через кілька хвилин Трамп повернувся на сцену і продовжив виступ, подякувавши співробітникам охорони.


Читайте такожВибори в США: у Клінтон з'явився привід для радості.


"Так, це було нелегко. Але я хочу подякувати співробітникам Секретної служби. Це чудові люди, і вони не отримують достатньої поваги", - сказав Трамп присутнім.



Пізніше стало відомо, що співробітники Секретної служби США і місцевої поліції не знайшли зброю у підозрюваного і Трампу нічого не загрожувало.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент США Барак Обама пожартував над кандидатом на пост глави держави Дональдом Трампом, який назвав його найгіршим президентом в історії країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?