Треба було дати по морді — Бутусов відреагував на звинувачення Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба було дати по морді — Бутусов відреагував на звинувачення Зеленського

Треба було дати по морді — Бутусов відреагував на звинувачення Зеленського
Джерело:  online.ua

Український журналісти Юрій Бутусов нарешті прокоменував звинувачення глави держави Володимира Зеленського у смертях людей на Донбасі через публікації. За словами журналіста, єдиною адекватною відповіддю на ці слова президента мав би бути публічний ляпас, однак його зупинила повага до статусу керівника країни.

Джерело: "УП"

Бутусов прокоментував звинувачення Зеленського у смертях на Донбасі

"Чесно кажучи, ви знаєте, якщо б не повага до держави і до статуту президента України верховного головнокомандувача, єдиною відповіддю Зеленському, це треба було встати і дати йому по морді. Він себе вів у цьому ефірі як людина без моралі і совісті, яка кидається словами через статус і затикає рот з допомогою свого прессекретаря", - заявив Юрій Бутусов.

Останній вважає "ганебними" слова глави держави про те, що саме журналіст винен у смертях українських військових на Сході України через його публікацію про застосування військових дронів Bayraktar проти проросійських бойовиків.

Як стверджує Юрій Бутусов, відео він отримав від бійців ЗСУ, які пишаються застосуванням новітньої зброї. Окрім того, Зеленського та керівника ОП Андрія Єрмака Бутусов назвав людьми, котрі ніколи не воювали і бачили ООС лише як туристи.

Що відомо про сварку Зеленського та Бутусова

26 листопада в ході останнього пресмарафону Володимир Зеленський назвав Бутусова людиною, котра працювала на олігарха Ігоря Коломойського й образилася, бо не отримала посади у Міноборони. Окрім того, президент поскаржився, що  після публікації Бутусова про застосування дрона на Донбасі проросійські бойовики почали атакувати та зкидати бомби на позиції бійців ЗСУ.

"На вашій совісті смерті людей. Після цього скільки було на нас атак і скинутих бомб дронами", - заявив Зеленський.

Президент також додав, що йому доводиться обговорювати застосування Bayraktar із міжнародними партнерами. На переконання Бутусова, главі держави має бути соромно і він перекладає свою відповідальність на інших.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?