Зеленський заявив про підготовку державного перевороту в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський заявив про підготовку державного перевороту в Україні

Зеленський заявив про підготовку державного перевороту в Україні
Джерело:  online.ua

26 листопада глави держави Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що в його розпоряджені є дані про можливу підготовку державного перевороту в Україні. За словами президента, в це питання готовий включитися олігарх Рінат Ахметов.

Джерело:  Фейсбук-сторінка Офіса президента

Зеленський переконаний, що оточення Ахметова втягує його у війну проти України

На переконання президента, оточення втягує Ахметова в такий процес проти свого народу та глави держави, в інформаційну війну, мовляв, олігарх уже включився. Зеленський також звернув увагу на те, що "не вірить у держперевороти".

"Ми отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот. 1-2 грудня… Це не тільки агентурна інформація, а і звукова, де представники з України скажімо так з представниками Росії скажімо так обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Що буде залучено мільярд доларів тощо. Я вважаю, що це підстава, образа для Ахметова, його втягують у війну проти держави Україна. Вважаю, що він розпочав їїї, вважаю, що це буде його велика помилка, тому що не можна воювати проти свого народу та обраного ним президента. Вважаю, що це його оточення втягує його в таку війну… Я щодо цього дуже спокійний, я вважаю, він може про це не знати. Або знати. Я запрошую Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою можна поділитися. Або до відповідних органів…", - заявив Володимир Зеленський.

Президент також додав, що він - "не Янукович" й тікати з країни не планує.

"І не Порошенко на гибелі Небесної сотні, на бульдозер вилазити не буду… Буду в ці дні очікувати всіх, хто збирається. Буду працювати на Банковій", - додава Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?